Barbet: Om het zoete water hond houden

By | augustus 10, 2015

Barbet: Om het zoete water hond houden

Het moeilijkste ding om de houding van een Barbets waarschijnlijk ooit komen tot een. Het hondenras is zo zeldzaam dat slechts ongeveer 500 van hen wonen verspreid over de hele wereld. 

De Barbet is niet veel nodig om gelukkig te zijn - Foto: Shutterstock / Willeecole Fotografie

Iedereen die nog op de zoektocht naar een fokker wil gaan zou zeker weten hoe hij kan in de toekomst een mooi huis zijn protégé. Een veel beweging en de werkgelegenheid zijn goede omstandigheden.

De Barbet: Een Outdoorsman

De Barbet houdt en heeft lange wandelingen, waar hij graag gebruik maken van zijn fijne neus en nieuwsgierig vroeg de omgeving. Als u wilt om hem een ​​plezier te doen, je hier zo vaak mogelijk om rondleidingen te meren, rivieren of de zee met een te bouwen. Zoals Waterhond viervoeter niet genoeg van het koele water en een houding waar heeft hij vaak de mogelijkheid om rond te spetteren kunnen krijgen, is zeer geschikt voor de soort.

In het algemeen is een krachtige hond, die lust in goede gezondheid en in weer alsof buiten. Met zijn waterdichte vacht van natuurlijk, hij heeft voor de perfecte omstandigheden voor dit.

Entertainment met veel werkgelegenheid

Om te gaan, moet komen met iets de eigenaren, die goed past bij dit werk vrolijke, intelligent ras. Van het vangen van de praktijk aan de Agility : Deze hond houdt van te doen. Het is vooral belangrijk om de verveling op afstand te houden met deze hond.Met een goede mix van vele wandelingen en meer veeleisende banen, zorgt u ervoor dat de viervoetige comfortabel je je voelt.

Familieband is leuk voor de hond, omdat hij geniet nabijheid van de eigenaars, in het bijzonder naar zijn favoriete volk, hij kiest normaal gesproken snel. Wie houdt van een Barbet, moet ook niet vergeten krullend Barbet om grondig te poetsen elke dag. Te weinig zorg gematteerd en geknoopt zijn jas, zodat de kloof die blijft is om het te ontrafelen – en dat zou uiteindelijk jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *