Basenji: Wat moet worden beschouwd in de houding

By | juli 8, 2015

Basenji: Wat moet worden beschouwd in de houding

Bij het houden van een Basenjis moet u overwegen een aantal belangrijke punten. De hond behoeften, bijvoorbeeld, veel beweging en de eigenaren, die zijn zeer vertrouwd met dit ras en zijn eigenaardigheden.

Rennen?  Zeker, natuurlijk!  Ten slotte is de Basenji is een jachthond - Foto: Shutterstock / Dragonika

Wie houdt van een Basenji, daarvan moet men zich ervan bewust dat deze hond een zeer sterk jachtinstinct heeft. Tijdens het wandelen is hij niet alleen alert en nieuwsgierig, maar kan soms onafhankelijk maken als hij voelt een spannende baan.Altijd een goed oog op hem en eventueel hem een sleepkabel om te leiden, is belangrijk.

Hoge werkgelegenheid behoefte

De Basenji heeft veel beweging om te worden gebruikt. Race is een van zijn favoriete bezigheden. Met hem om te verhuizen naar de stad is meestal geen goed idee – het humane omstandigheden daar die met zijn running en werkgelegenheid behoefte te bieden, is moeilijk.

De Basenji in het huis

In het huis van de Basenji is een rustige, onopvallende eigentijdse, wordt gekenmerkt door weinig geur, beetje haaruitval en een grote netheid. Echter, het kost veel tijd met de eigenaren en, niet alsof je alleen. Voortdurend tijd op een hond sitter te besteden, is niet optimaal voor de hond, omdat het sterk bindt aan de eigenaren, met vreemden, maar weinig kan beginnen en reageren nogal koel en weigeren om hen.

Andere faciliteiten van de houding

Voor de verzorging van het huis te nemen is vanzelfsprekend voor degenen die zelfstandigen, waakzame hond. Pas op, als je het onbeheerd in de tuin: de viervoeters is bekend als op onafhankelijke kleine tours te nemen. Secure zo goed uit je tuin om ontsnappingspogingen te voorkomen.

Wat honden van dit ras is niet zo goed verdragen, is koud. Ze moeten zorgvuldig worden gebruikt om het en worden mogelijk beschermd in de winter met een pluchen hond jas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *