Bichon Frise – dus geef het een mooi huis

By | augustus 10, 2015

Bichon Frise – dus geef het een mooi huis

De houding van een Bichon Frise is niet ingewikkeld. De kleine kinderen liefde hond voelt met gezinnen en individuen goed en is met liefdevolle zorg van een vriendelijk en grappig metgezel hond.

Bichon Frise: Zijn houding is simpel - Foto: Shutterstock / pixshots

De kleine, matig actief Bichon Frise kan goed worden bewaard in het appartement en is ook geschikt als een stad hond. In ieder geval moet hij zich te rijden dagelijks genoeg buiten wanneer rennen en spelen ravotten, en kan hun sociale contacten te onderhouden.

Entertainment met veel contact met de familie

Eenmaal binnen vindt u de lieve jongen ervaren rustig en zeer knuffelig. Als u een leuke, levendige hond die voortdurend aan uw zijde en dringt aan op knuffels kijken, de kleine pot met goud is waarschijnlijk de plek voor jou. Denk na over alvorens te kopen, maar goed na of je echt genoeg tijd voor uw trouwe vriend, want hij is één van de vier poten, de plaats met de meeste waarde op tijd doorbrengen met haar man.

De Bichon Frise tijdens het lopen

Zo stil het is binnen, dus kan de gelukzalige Bichon buiten het wiel te liggen. Hij is lief en controleerbaar, maar een stormachtige, levenslustige kleine wervelwind, die net maakt veel plezier spelen en ravotten. Als u uw wollig vriend remmen nu en dan een beetje, je doet, waar je voorzichtig brengen in vrede – met hardheid, de gevoelige kleine man slechte deal.

Voeding en verzorging

Kijk eens naar deze man bijzonder delicaat in een uitgebalanceerd, regelmatig dieet en hem niet in grote lijnen kloppen om voortdurend iets tussen hem.

Hij neigt zwaarlijvigheid , wat erg ongezond voor de fijne botstructuur. Houd zijn gewicht dus altijd goed in het achterhoofd en zorg ervoor dat het genoeg beweegt.Bovendien moet u zorgen, dat zijn wollige vacht is mooi en goed onderhouden – een keer per dag, moet het grondig worden geborsteld, waardoor de snoezige man komt meestal pas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *