Bij honden trekken aan de leiding: Mogelijke redenen

By | juli 8, 2015

Bij honden trekken aan de leiding: Mogelijke redenen

Honden die voortdurend trekken aan de leiding, zijn veeleisend voor hun eigenaars – maar als je wennen aan het eigenlijk over? Zoals met zo veel gedragsproblemen zijn ook de oorzaken van deze slechte gewoonte meest in het onderwijs of in de verkeerde huisvesting. 

Honden die trekken aan de lijn, vaak anders geleerd - Foto: Shutterstock / Christian Mueller

Om aan de leiband lopen te worden beoefend – en die wil zijn huisdier voortdurend later tijdens het wandelen in het voorkomen kraag hangt, moet zijn puppy hoe het goed te doen laten zien. De jongere is, terwijl herstürmen lopen niet de hele tijd voor je, maar krijg overgebracht met veel lof dat je het op prijs stellen wanneer de riem slap zoals tagging langs en ​​naast je. Bezoeken aan de hondenschool voor pups of het werken met een hond trainer te helpen wanneer je kleine beschermeling een beetje kampt met deze taak.

Als de huisvesting?

Heeft uw hond hebben echt geleerd om te lopen aan de leiband, terwijl voortdurend trek? Dan kon de woonomstandigheden een mogelijke oorzaak zijn. Misschien zijn ze niet helemaal optimaal aangepast aan de grootte, ras of temperament van de viervoeter, dus hij heeft veel energie en niet weet zijn brutaliteit op kanaal anders dan de ruk aan de riem.

Een grote hond die behoefte heeft, echt languit op een leiband benen, kan ook problemen met de beweging snelheid van de mensen hebben – de begeleiding tijdens het joggen of  fietsen  meer kans om in zijn zintuigen zou zijn.

Trekken het touw: Mogelijke educatieve error

Bij honden trekken aan de leiding, de oorzaak is vaak dat ze hebben geleerd om weg te komen met het, dat hun eigenaars dus opgeleverd, of ze hebben zelfs losgemaakt.Soms is de schuld van een Abrollleine’s, dankzij een viervoetige vrienden gemerkt dat de trekkracht van de kraag leidt tot meer vrijheid. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat van meet af aan een hond leert goed te gaan op de slappe doek.

Ook te grof onderwijs kan worden bevoordeeld dat een hond later trekt aan de lijn, alsof hij daarmee probeerde altijd zo ver mogelijk weg van de houders te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *