Borzoi: tips voor het houden van honden

By | augustus 10, 2015

Borzoi: tips voor het houden van honden

De Borzoi voelt zich in de houding bij actieve mensen bijzonder goed. Wie is er veel die er zijn met de sportieve hond, kan hem goed opvoeden en laat hem dagelijks goed best lopen, hem het doen van een groot plezier. 

Wandelingen op het strand: Het recht van het lopende vreugdevolle Borzoi - Foto: Shutterstock / tsik

Wanneer de Greyhound Greyhound is natuurlijk een gepassioneerd loper en vanwege zijn hoge intelligentie op de werkgelegenheid voor het hoofd zou zijn. Daarnaast is de vriendelijke, aanhankelijke gezinshond verbinding erg belangrijk, daarom is een mengsel van beide is perfect voor hem.

De Borzoi: rustig in het huis, terwijl de stevige wandeling

De Borzoi is inderdaad rustig en evenwichtig in het huis, maar moet alleen vanwege zijn omvang een beetje meer ruimte. Hij is tevreden over veel beweging en wandelingen, waar hij goed kan draaien – zijn eenvoudig uitgevoerd op een lijn, is niet volgens zijn behoeften. Noch de behuizing, noch de stad houding is hij daarom juist geschikt.

Tijdens het wandelen met de Borzoi moet zeker op jacht instincten worden gerespecteerd. Met zijn enorme scherpe ogen neemt hij veel sneller beweging op de horizon waar toen zijn eigenaren, die moeten daarom altijd goed in het oog houden.

Voor meer tips over lichaamshouding

In aanvulling op de reguliere, lange uitloop van Borzoi heeft veel van de werkgelegenheid voor het hoofd. Dus hij is in goede handen bij de eigenaren die hebben een veel tijd voor hem. Zijn mooie lange en fijne vacht moet regelmatig worden geborsteld, zodat het behoudt zijn nette uitstraling.

Het beste is om uw hond te kammen elke dag of elke andere dag grondig. Een evenwichtige, gezonde voeding houdt de grote viervoeters levend en wel en regelmatige bezoeken aan de dierenarts voor vaccinaties en gezondheid controles moeten ook niet worden verwaarloosd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *