Build behendigheid obstakels en cursussen voor de hond zelf

By | juli 8, 2015

Build behendigheid obstakels en cursussen voor de hond zelf

De Agility training is een groot genoegen voor zowel de man en de hond. De obstakels en de cursus die u kunt bouwen thuis ook met hem.

Zelfgemaakte Agility obstakels zijn leuk - Foto: Shutterstock / Agency Zoonar GmbH

Zelfs zonder virtuoos ambachtelijke vaardigheden die je kunt Agility hindernissen bouwen zelf en een koers voor uw hond. Voor dat, kunt u rondkijken bijvoorbeeld in je garage, als u nog oude banden te leiden.

Transformeren van alledaagse objecten in behendigheidshindernissen

Zolang u de Agility Training voor uw hond, vooral van plezier op de verhuizing, kunt u roepen allerlei obstakels en objecten om een ​​cursus te bouwen. Voor wedstrijden, moeten de hindernissen en stations aan bepaalde eisen voldoen, maar in de dag, kunt u dit aan te passen aan de inhoud van uw hart. Het risico van letsel moet natuurlijk worden uitgesloten, dan is de vreugde van twee- en viervoetige vriend op de voorgrond.

Een slalom kunt u bijvoorbeeld het bouwen van oude bezemstelen, bamboe staven, stokken of met zand gevulde plastic flessen. Om sprongen oefenen, kunt u autobanden kant gezet door de kant. Van boomstammen of oude kartonnen dozen en een gordijn staaf kan hindernissen in geen tijd sleutelen. Verhuisdozen kan worden geopend en neer en elkaar vragen – en je hebt een soort tunnel.

Agility natuurlijk in uw eigen tuin te bouwen

Probeer het agility parcours zo gevarieerd mogelijk in uw tuin. Dozen Zo kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor verschillende doeleinden, en gemakkelijk veranderen. Voor de slalom gewoon de stekker in voldoende grote en gelijkmatig staven of makreel in de grond. De autobanden momenten en tijden zo geregeld.

Op deze manier, uw hond heerlijk zal zijn vereist, zowel fysiek als mentaal. Dit is niet alleen voor de honden gezondheid is een belangrijke bijdrage, maar ook voor uw welzijn. Tot slot, bent u ook nodig als u herhaaldelijk komen met nieuwe trainingsmogelijkheden voor uw favoriete.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *