Bullmastiff: Je moet er rekening mee dat de houding

By | juli 8, 2015

Bullmastiff: Je moet er rekening mee dat de houding

De Bullmastiff kan als bescherming, bewaker of familie hond worden gehouden. Deskundig, ervaren hondenbezitters zijn erg belangrijk voor hem – op welke gegevens u moet speciale aandacht besteden, lees hier. 

Geniet van tijd doorbrengen in de natuur: De Bullmastiff - Foto: Shutterstock / Inna Astakhova

Degenen die kiezen voor de houding van een Bullmastiff, eerst moet er zeker aan deze hond altijd een mooi huis een keer te geven. De Bullmastiff is waar in sommige Duitse regio’s als een lijst hond en is een van de honden die in een noodgeval het bijzonder moeilijk om een ​​nieuw huis te vinden. Als u niet zeker bent, en de hond beweegt met u, moet hij goed gesocialiseerd zijn en goed worden opgeleid. Als het gaat om huisvesting is het heel pretentieloos.

Bullmastiff: verkeer en de tewerkstelling

Thuis, deze hond is vrij rustig. Familienanschluss is het meestal belangrijker dan krankzinnige hoeveelheid ruimte om te rennen en ravotten. Toch is hij natuurlijk graag om buiten te zijn en te genieten van ontspannen wandelingen in de natuur. Zijn behoefte aan hardlopen is matig uitgesproken – een Gym Rat is niet de hond.Belangrijk: De oefening is best niet onmiddellijk na  het voeden  voor een wandeling met de viervoeters, maar nog steeds laat hem rusten 01:59 uur.

Bij het  ​​spelen van de doorgaans bezadigde hond krijgt soms echt momentum te verzamelen: Het maakt het gemakkelijk en leuk dat blijkt.

Maak de tuin veilig: Belangrijk voor het houden van

Hoewel een goed opgevoede en gesocialiseerde Bullmastiff alleen zou bijten in absolute noodgevallen, moet zijn buitengewone beschermings- en guard instinct houding niet worden vergeten. Tuin met een hek hond zeker kan maken met een onafhankelijke hond zijn als dit een goed idee – en als de zorg is alleen dat hij-jaagt bezoekers geen schrik.

Tips voor verzorging en gezondheid

Vooral op jonge leeftijd moeten worden genomen om de Bullmastiff haar grote groei spurts zo eenvoudig mogelijk. Hij heeft goed eten, dat is afgestemd op hun behoeften, in de juiste hoeveelheid – overgewicht is ongezond, vooral voor opgroeiende honden. De krachtige vierbenige neiging, net als de meeste grote honden om gezamenlijke problemen zoals heupdysplasie . Een overeenkomstig aandacht in devoeding en in de beweging is dus van groot belang.

Daarnaast is de hond is over het algemeen vrij gemakkelijk te verzorgen. Zijn korte vacht kan een keer per week worden gekamd met een hond borstel, zodat het gezond en glanzend blijft en losse bont wordt verwijderd uit het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *