Cocker Spaniel: Dus de hond voelt comfortabel

By | augustus 10, 2015

Cocker Spaniel: Dus de hond voelt comfortabel

Als u wilt bieden de Cocker Spaniel is een verzorgingsstaat, moet voldoende tijd hebben voor hem en kan hij familieband bieden. De hond is erg sociaal en aanhankelijk, maar ook pittige.

De Cocker Spaniel: Een veelzijdige hond - Foto: Shutterstock / Alanmardi

De Cocker Spaniel is een geweldige familie hond die houdt van te worden geïntegreerd in het dagelijkse leven. De beste plaats is hij in actieve mensen die gelukkig zijn en veel met hem die er zijn en het kan accepteren met hier en daar.

Cocker Spaniel: Veel vrijloop is belangrijk

Mooie wandelingen en spelletjes en plezier outdoor zijn de schattige hond een werk van liefde. Over het algemeen, moet u minstens één tot twee uur verspreid over de hele dag met uw huisdier te lopen, want dan uw Fellnase ravotten netjes. Zelfs voor een joggen, kunt u uw hond te nemen, of hem op de fiets mee kan draaien.

Wij willen met name de hond van de reis als hij kan spetteren rond een ronde zwemmen of in het water. Games waar hij kan opsporen wat in te oefenen en krijgt de talentvolle Vlissingen en Hound ook handig.

Other features in de houding

Tijdens het wandelen zijn jachtinstinct zorgt ervoor dat de Cocker Spaniel heeft behoefte aan een beetje meer aandacht door de eigenaren en een zeer goede basisopleiding. Normaal gesproken, honden van dit ras met andere honden zijn erg vriendelijk en zou geen problemen veroorzaken. Betalen met voldoende lichaamsbeweging, zorg ervoor dat uw hond blijft in goede vorm, want Cocker Spaniel de neiging een beetje overgewicht , dat is zeer ongezond voor de kleine hond is.

Borstel coat zijdeachtig enige malen de hond per week en grondig onderzoek aan dat vastzitten sticks en dergelijke, hetgeen kan leiden tot bramen. Speciale aandacht moet ook de Schlappöhrchen hond, moet je een keer per week te controleren op afwijkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *