De Airedale Terriër is geen fan van verveling

By | september 22, 2015

De Airedale Terrier is een actieve en slimme hond. Hij moet druk en vroeg zijn – zal hij niet, hij kan soms ook laten koppig en eigenwijs. Daarnaast is hij gewoon niet betwist niet gelukkig.

De Airedale Terrier is geen fan van verveling - Foto: Shutterstock / Burry van den Brink

Deze grote Terrier perfecte pasvorm voor actieve, sportieve mensen die graag veel doen met haar huisdier. Zijn levendige, vriendelijke karakter past goed in gezinnen -de huisvesting moet altijd eens.

De Airedale Terrier moet Werkgelegenheid

De grote, ruwharige familie hond heeft veel oefening in aanvulling op een gevarieerde mate van fysieke activiteit en oefening voor de hersenen. Toben, spelletjes, hondensport en misschien zelfs een speciale taak te maken zijn belangrijk goed voor de slimme hond.

Met de leergierig, sluwe hond Agility, Obedience Training, of een hond opleiding te maken (bijvoorbeeld als reddingshond), is een goed idee als je op zoek bent naar een manier om te gaan met uw huisdier veeleisend. Neigt de hond naar koppigheid, dat is een waarschuwing: Hij is onbetwist. Andere gedragsproblemen zijn niet ongewoon, als de hond niet druk en het is belangrijk om snel tegen in een dergelijk geval.

Tips voor het houden van: het verzorgen en meer

Het verzorgen van de hond met de pezige vacht is niet al te moeilijk. Hij verliest weinig bont en daarom zelden moet worden geborsteld – hoewel hij niet een last voor Herrchens schone tapijt. De meeste Airedale Terrier zijn echter getrimd twee- tot vier keer per jaar. Zoeken naar het beste een Pet Grooming op.

Gezond eten is belangrijk voor het welzijn van de hond en wat bezoeken aan de dierenarts betreft, is het met deze hond, in plaats van een keer te vaak dan een keer te gaan naar iets. De stevige viervoeter is bekend om het te laten zien tot zeer laat, als er iets mis met hem en waarom zou de eigenaren betalen bijzonder goed voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *