De hond moet buiten blijven? Tips voor hondenbezit

By | juli 8, 2015

De hond moet buiten blijven? Tips voor hondenbezit

Onder bepaalde omstandigheden, een hond buiten worden gehouden. Er zijn echter strenge regels here, zodat het dier comfortabel aanvoelt en niet lijden open. Waarvan zij, onthullen de volgende tips.

Een handige kennel is essentieel voor honden buiten - Foto: Shutterstock / Kichigin

Als u wilt uw hond buiten te houden, moet u ervoor zorgen dat het hem in de open lucht is goed. Hij heeft zeker een goede opvang, voldoende ruimte en beschermingtegen weer en wind.

Maak hond buiten artgerecht

Zowel de opvang en de uitlaat ruimte voor de hond buiten moet altijd schoon worden gehouden. Bovendien moet de rechter geheel groot genoeg voor een middelgroot dier moet hij derhalve ten minste acht vierkante meter open ruimte en bovendien een kennel of soortgelijke shelter.

Het voedsel en water moet ook schoon en gemaakt van hypoallergeen materiaal.Daarnaast moet u ervoor zorgen dat uw huisdier is buiten kan geen kwaad. Om deze reden, verdraaien, spiked kragen zijn strikt verboden en ook normaal, strakke kragen zijn gemaakt van dierenwelzijn redenen verboden als u wilt dat de hond buiten te houden met toegang. Dit werkt alleen met een brede kraag die niet gesneden of beter nog met een kist harnas. De verbinding moet zodanig zijn dat de viervoetige vlot kunnen, zonder zich bezeert.

Beschutting en onderdak voor de hond

Zonder goede opvang, moet u uw hond niet buiten te houden. De opvang moet bescherming tegen tocht, koude, vocht, warmte en sterk zonlicht bieden. Een geschikte thermische isolatie en een stevige constructie van kennels , de grootte van de hond gewoon, dan zijn basisvereisten.

De kennel moet regelmatig noodzakelijkerwijs dus dat maakt geen fouten in deze breed worden gereinigd. Je moet ook uit te voeren, ondanks de houding buiten uw hond voor een dag om hem te zien en te controleren het systeem een ​​wandeling elke dag en meerdere keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *