De juiste houding voor de Jack Russell Terrier

By | augustus 10, 2015

De juiste houding voor de Jack Russell Terrier

De Jack Russell Terriër is een vrolijke en vasthoudend hond die houdt van veel lopen en spelen. Veel ruimte, uitloop, een goede hond opleiding en familie verbinding zijn essentieel voor de goede houding. 

Belangrijk voor de houding: Jack Russell Terrier moet een hoop werk - Foto: Shutterstock / cynoclub

De grappige “Jacky” is meer geschikt voor de positie in een huis met tuin, als in een stadsappartement. Hij heeft een griezelige verkeer en de werkgelegenheid behoeften, en hij is waakzaam en vaak vrolijk blaffen. Onder de juiste omstandigheden is het nog steeds een geweldige familie hond , waarmee je kunt gaan door dik en dun.

De Jack Russell Terriër als een familie hond

De kleine viervoetige vrienden uit het Verenigd Koninkrijk wordt vaak gehouden als huisdier, heeft vele redenen. Jacky’s zijn bijvoorbeeld vaak absolute kinderen en geef fans naar hen geduldig, lief en speels – ervan uitgaande, natuurlijk, dit mooie pand is niet op hen door een gebrek aan onderwijs, socialisatie genomen of slechte ervaringen.

Bijzonder goed de Jack Russell Terrier voelt in actieve gezinnen die veel buiten, en die willen veel tijd doorbrengen met uw hond. Onvoldoende benutting doet dit levendige viervoetige vrienden helemaal niet goed.

Entertainment met spelletjes, sport en plezier

De Jack Russell Terriër is een enthousiaste en talentvolle atleten. In de hond sporten zoals behendigheid en hond dansen doet hij daarom meestal erg goed. Bovendien, hij is erg blij als paardrijden metgezel hond of op de fiets genomen, omdat de lange termijn is zijn uithoudingsvermogen precies goed.

Ook Fetch en waterpartijen moet in zijn houding niet worden verwaarloosd, omdat de liefde van lieve hond, die ook een grote fan van de variëteit.

Het lopen van de Jacky en andere speciale functies

Tijdens het wandelen met een grappige kleine terriër van dit ras zijn eigenaren moeten altijd een waakzaam oog op hem omdat de viervoetige vrienden heeft veel jachtinstinct. Een goede opleiding is hier fundamenteel.

De schattige hond geniet meestal een zeer goede gezondheid en heeft geen bezwaren tegen de wandelingen in alle weersomstandigheden. Natuurlijk moet je nog steeds ervoor zorgen dat je kleine vriend niet zal bevriezen en laat hem regelmatig geïnspecteerd door de dierenarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *