De Mastiff en de eisen aan de houding

By | augustus 13, 2015

De Mastiff en de eisen aan de houding

De Mastiff is een rustige, ontspannen hond die is vrij eenvoudig in de houding.Denk na over vóór de aankoop nog steeds goed als zo’n grote, logge viervoeters is voor u en als je hem alles kan bieden die hij nodig heeft.

Een huis met een tuin die ideaal is voor de Mastiff - Foto: Shutterstock / Waldemar Dabrowski

Normaal gesproken is de Mastiff is vandaag als een familie hond hield – geen wonder, het is om goede zorg te nemen met zijn rust, de kindvriendelijkheid en de wil van de mensen, heerlijk geschikt voor het.

Huis met tuin: Perfect voor de Mastiff

De aanhankelijk, gezinsvriendelijke Mastiff is een houding waarin hij kan tijd doorbrengen met zijn mensen de voorkeur. In het huis, moet hij voldoende ruimte, want met een schouderhoogte tot 80 cm, is het natuurlijk niet vrij klein. Zelfs voor een navenant grote hondenmand , kommen en Co Je moet denken voordat je nieuwe huisdier voeden.

Is geweldig als je een omheinde tuin. In het, je hond te spelen, ravotten, genieten van de zon, en doe alles wat je zou kunnen zijn hond hart wens. Natuurlijk, het past goed op uw familie en uw huis. De mastiff is attent en zou zijn rust en sereniteit korte nemen, zelfs in de grootste nood, als iemand dreigt zijn volk.

Wat nog belangrijker is in de houding?

De Mastiff is misschien niet de meest atletische hond – spelen maakt hem, maar nog steeds veel plezier, net als mooie, ontspannen wandelingen door de bossen en velden.Wat je ook ondervonden: een goed gesocialiseerde leden van deze wedstrijd brengt weinig onthutst. Lawaai, stress en andere dieren voor deze viervoeters normaal gesproken niet eens een kans om een spier te vertrekken.

Bovendien, de hond is zeer robuust, met een gezonde honden voeding moment kan onderhouden en geregeld dierenartsbezoeken. Pas op dat uw hond geen overgewichtkrijgt omdat hij de uitvoering rond toch genoeg kilo mee. Als het te zwaar, belast niet alleen zijn botten, maar maakt hem ook traag en zwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *