Een Boston Terrier ene trekt: Accounting Tips

By | augustus 13, 2015

Een Boston Terrier ene trekt: Accounting Tips

Alert en levendig, zoals de Boston Terrier is dat hij is tevreden over veel werkgelegenheid. Maar ook een paar andere belangrijke dingen te overwegen bij zijn houding.

De Boston Terrier is een lief bundel van energie - Foto: Shutterstock / Lobstrosity

First things first: De Boston Terrier is een enge aanhankelijke hond. Veel om alleen te zijn, is het niet voor hem. Dus vanwege de gezelligheid en de werkgelegenheid moeten heel goed passen in gezinnen en mensen die het in hun dagelijkse routines kunnen integreren. Bijvoorbeeld door middel van hun hond te werken.

Lek en de werkgelegenheid behoeften

De Boston Terrier beweegt als en kan worden gehouden voor mooie wandelingen altijd. Of ze zijn gezellig lang en hard of rustig – het is allebei gelijk. Hij kan zowel in de stad en op het platteland, als de omstandigheden gunstig zijn worden gehouden.

Game-eenheden in de wei en met andere honden geniet van de levendige viervoetige vrienden veel. Maar hij wil zijn hoge intelligentie toe te passen. U kunt gebruik maken van uw favoriete fledermausohrigen repeteren trucs en vaardigheid oefeningen bij hond sporten zoals behendigheid en gehoorzaamheid maken -Opleiding met hem.Zelfs in hond dansen van kleine huisdieren is meestal snel tot professional.

Andere kenmerken van dit hondenras

Voorzichtigheid is geboden met hem in de hitte. De kleine, lieve metgezel hond uit Amerika kunnen hoge temperaturen van niet goed – dynamische activiteiten in de middaghitte moet dus taboe en worden gelegd op de avond. Genoeg schaduwrijke plekjes in de tuin, uw trouwe vriend zou ook.

Pas op bij het ​​kiezen van een puppy ook op dat hij komt uit een goede ras. Zijn ouders moeten natuurlijk gezond, en uw hond moet niet een te korte neus. De Namelijk zorgen dat hij later moeite met ademhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *