Engels Setter: Tips voor het houden van

By | augustus 13, 2015

Engels Setter: Tips voor het houden van

Een sportieve, actieve hond, zoals de Engels Setter behoeften afgestemd op zijn humeur houding om gelukkig te zijn. Wat je hem moet aanbieden, kunt u hier vinden.

De Engels Setter houdt om rond te spelen - Foto: Shutterstock / Glenkar

Heroverwegen vóór de aankoop van een hond die vreugdevolle als de Engels Setter goed als je hem de nodige ontlading en de nodige maatregelen voor de houding kan bieden. Hij houdt erg veel te bewegen en fit als een hoentje.

Het lopen van de Engels Setter

De Engels Setter moet dagelijks lange wandelingen in de natuur en heeft geen bezwaar tegen het op dat de toekomst een beetje sneller. Hij houdt ervan om te draaien op de fiets , te paard of door zijn eigenaar met joggen.

Zijn sterke jachtinstinct moet gaan natuurlijk nooit worden vergeten – om uw hond feinnasigen houden altijd goed in het oog, zodat het niet reizen op hun eigen ondernemen.

Andere tips voor het houden van

Wie auspowert hem ordelijk, ervaren de mooie, langharige huisdieren in het huis als een rustige, knuffelig en evenwichtige tijdgenoten die liefde maakt met zijn, zachte type familie vreugde. In het algemeen is het Engels Setter is in een huishouden waar er veel opwinding, beter af dan in een rustige, omdat deze sociale hond is saai.

Met diverse werkgelegenheid in de Walking Daarnaast kunt u genieten van de actieve, slimme Setter natuurlijk – als hij zou, bijvoorbeeld, met hond sport? In aanvulling op de tijd voor voldoende bezettingsgraad, moet je genoeg nemen voor de verzorging van de hond ook ook. Zijn zijdeachtige vacht is best geborsteld en ontward elke dag mooi, zodat het niet verklettet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *