Flyball: hond sport voor slimme viervoeters

By | juli 8, 2015

Flyball: hond sport voor slimme viervoeters

Chasing uw hond zijn bal nog volledig normaal daarna of hij weet al de trend sport “Flyball”? Hoe het werkt en waarom het is een beetje slimme jocks, klik hier.

Games, leuke en vaardigheid: Flyball voor de hond - Foto: Shutterstock / cynoclub

Vaardigheid, beweging vreugde en het plezier van het spelen van de bal: Dit zijn de vaardigheden die een hond moet brengen voor de sport “Flyball”. Het wordt meestal toegepast in de vorm van wedstrijden, die zich bezighouden met de vier poten en uitdagende baan moet leuk zijn.

Flyball: De sport met de kattenbak

Voor de sport met de vliegende bal een speciale doos is vereist, het Flyballmaschine.Dit komt aan het einde van een cursus van vier hindernissen die moeten een viervoetige vrienden nemen zo snel mogelijk, voordat hij exploiteerde een ontspanknop op de bal doos en laat de bal op deze manier. Heeft hij greep hem, hij loopt terug met hem de hindernisbaan voor de volgende hond aan de beurt. Het geheel ziet eruit als een soort estafette en wordt, ten minste draaien in de competitie in een snelle snelheid. Meestal zijn er twee tracks waarop vier honden met hun baasjes een team vormen en tegen de andere vier teams strijden.

Geschiedenis van uitzonderlijke hondensport

Terwijl de oorsprong van de hond sport met de vliegende bal over de in de jaren 1970 zou moeten zijn om zich te vestigen in Amerika, heeft ze gevonden rond 1990 collectie in Europese gebieden.

Van het oorspronkelijke doel van het uitvinden van een uitdagende baan voor de bal fans onder de viervoeters, nu een populaire competitieve sport is geworden, in de tussentijd ook in Duitsland heeft veel vrienden. De eerste Duitse kampioenschap werd gehouden in 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *