Germanischer Bärenhund: verzorging en voeding

By | juni 12, 2015

Germanischer Bärenhund: verzorging en voeding

Zo, een Germanischer Bärenhund voelt viool met u, een goede verzorging en voeding van het dier is onontbeerlijk. Vooral rond zijn vacht moet erop uitgebreid worden genomen.

Germanischer Bärehund: De dikke vacht neemt veel zorg - Foto: CC / Wikimedia / bezemsteel

Een Germanischer Bärenhund is een echte aanwinst voor gezinnen. De zachte reus houdt vooral kleine kinderen . Hij voelt ook helemaal thuis, het is uw taak, voor het welzijn en de zorg dieet voor het dier te zorgen.

Een goede verzorging van de huid

Hoeveel onderhoud nodig vacht van uw hond, hangt af van waar uw huisdier blijft vooral. Een Germanischer beer hond die woont in het huis wanneer je moet regelmatig – grondig worden geborsteld – bij voorkeur dagelijks. Om niet alleen vuil te verwijderen, maar er ook voor zorgen dat zijn vacht zacht en glanzend is. De ondervacht huisdieren kunt u volledig te verwijderen, dan is uw favoriet ook ziet eruit als een heleboel goed onderhouden.

Het is anders als je Germanischer Bärenhund de tuin of in een kennel levens: Aangezien het wordt blootgesteld in de koude seizoenen van het weer, zou hij zijn ondervacht te houden vooral in de winter, omdat het beschermt hem tegen de kou en nat. In het voorjaar, als de temperatuur weer aanzienlijk stijgen, maar de onderlaag kan ook in deze dieren verwijderd.

Germanischer Bärenhund: Met grote honger gaan

Germaanse bear honden om hun naam niet alleen met hun uiterlijk, maar ook met hun eetlust alle eer. Tussen 700 en 1000 gram gezinsvriendelijke viervoetige vrienden kunnen zuipen – daagse cursus. Echter, grote rassen neigen name groeifasen zeer gevoelig voor hun voedsel zijn. Schik een afspraak met de beste dierenarts om de voeding aan de behoeften van uw hond het beste passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *