Giant: Om de bundel van energie te houden

By | juni 20, 2015

Giant: Om de bundel van energie te houden

De Riesenschnauzer heeft veel ruimte, en lopen verschillende vacatures. Het kan gebruikt worden als dienst of familie huisdier worden gebruikt, moet in ieder geval een baan krijgen en te genieten van een liefdevolle behandeling.

Ras, spelen, ravotten: Giant zijn bundels van energie - Foto: Shutterstock / Danila

Als u wilt de Giant houden als huisdier, moet je hem bieden een mogelijke huis met een tuin. De grote, levendige hond is gewoon geen huisvesting en niet per se een stad hond.

Een tuin moet goed en eventueel voorzien van een waarschuwing te beveiligen, omdat er zo dol op de Giant is ook aan zijn familie, zodat het kan worden ongemakkelijk als er vreemden komen op het onroerend goed, is het acht bedreigend. Neem ook veel tijd om te gaan voor een wandeling elke dag uitgebreid met de grote snor.

Wandelingen met de Giant

Deze grote, ruwharige hond is vasthoudend, lauffreudig en snel. Hij nodig heeft om zijn lange benen te strekken dagelijks uitgebreid, en inderdaad in alle weersomstandigheden. Het beste zou zijn, neem het regelmatig joggen , op de fietsof te paard , zodat hij kan ordelijk tempo te maken.

Oefening houdt de reus variëteit. Race, ravotten met vrienden en genieten van de natuur: Being buiten maakt hem leuk. Zelfs wanneer het lopen van de hond is als dit – als een gepassioneerde workaholic ook hij ook heeft veel werkgelegenheid.

Spelletjes, sport en entertainment voor de hond

De ReuzeSchnauzer houdt van spelen. Net als een jonge hond shows van laatbloeier daardoor zeer stormachtig en pittige, zijn speelsheid reserves, maar tot op hoge leeftijd.

Het is de ideale partner voor de hondensport , want het is niet alleen wegrijden, maar ook zeer krachtig en intelligent. Sporten zoals behendigheid en gehoorzaamheid zijn een gezonde vertegenwoordiger van deze hond ras is meestal een groot genoegen.

Ook geschikt voor verantwoordelijke taken

Als de Giant niet als huisdier wordt gehouden, je hem meestal vinden in actie als een professionele dienst of Schutzhund, bijvoorbeeld de politie of de douane.

Als een werkhond, de volgzame, scherpzinnige hond doet het erg goed. Hij is veerkrachtig, sterk en waakzaam, zodat er niets ontgaat hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *