Greyhound: Een hond heeft heel veel beweging

By | augustus 13, 2015

Greyhound: Een hond heeft heel veel beweging

Wie wil een Greyhound kopen, moeten in gedachten houden dat een houding in de stad voor hem is niet goed geschikt. Zelfs als hij is rustig en gezellig in het huis, het duurt een lange, lange wandelingen en routes waarop hij het recht heeft vrij spel. 

Een reis naar het strand maakt de Greyhound fun - Foto: Shutterstock / Tsik

Twee dingen maken de Greyhound in de houding bijzonder blij: Ten eerste, de nabijheid van zijn volk in een gezellige, liefdevol thuis, aan de andere kant de mogelijkheid om direct uit de dagelijkse stoom af te blazen.

De Greyhound in het terrein

Zoals razendsnelle windhond grote drang om te bewegen de Greyhound heeft veel oefening. Hij mag graag op lange termijn, maar zijn freewheelen is om te genieten zonder een leiband met de nodige voorzichtigheid. Zijn jachtinstinct kan ervoor zorgen dat hij wegloopt of oncomfortabel echt uit springen om stroperij – je houdt dus altijd goed in het oog, of leiden naar de doek . Neem de hond aan de fiets, is ook een geweldig idee, zodat hij zijn behoefte aan hardlopen kan vervullen.

Wie tussen gaat om de hond strand, op een veld of racetrack met hem, maakt hem blij, want de afstanden van ten minste 500 meter, zou het moeten dekken in een tijd, en daar heeft hij de kans.

In een rustige huishond

In het huis of in het appartement van de Greyhound lijkt rustig en gezellig. Hij houdt van warme, gezellige plaatsen in de nabijheid van de mensen en mag niet alleen gelaten worden veel, want hij houdt niet bijzonder.

Zijn korte, zachte vacht heeft weinig verzorging nodig. Nu en dan met een zachte borstel te handhaven, zodat dode huidcellen verwijderd en de bloedstroom naar de huid wordt verbeterd, volstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *