Halsband en riem met lichtgevende effect

By | september 22, 2015

Levendige halsbanden, ringen en lijnen zorgen ervoor dat uw huisdier is goed zichtbaar voor auto’s en fietsers, zelfs tijdens het lopen in het donker. Een aantal praktische modellen die kunnen worden gebruikt, niet alleen in de herfst en winter, willen we hier presenteren.

1. Duidelijk zichtbaar in het donker met het licht-emitterende kraag

Een kleur intensieve lichtgevende ketting valt ’s nachts en mist van ver en zo zorgt voor de beveiliging van uw Fellnase. U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren en zelfs combineren de gloeiende kraag indien nodig zelfs met een riem of aan het plafond.

 

2. Bijna duidelijk: De lichtgevende ring

Een lichtring is zeer geschikt voor honden veilig ’s nachts en is verkrijgbaar in verschillende versies. Rood, licht groen, blauw of gele linten schitteren dankzij accuduur in het donker en de knipperende zorgt voor extra veiligheid. Deze accessoires zijn uiteraard beschikbaar voor verschillende hond maten.

 

3. Vrijwel at Night: The Neon hondenlijn

Een neon canvas is een mooie, briljante aanvulling op de lichtgevende ketting en ook stelt de hondenbezitters een beetje met: Tot slot, heeft hij het ​​andere eind van de riem in de hand. Tot vijf meter, de praktische roll lijn ophoudt en is een goede metgezel voor wandelingen in het donker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *