Hoe kun je een baan hebt en houdt een hond?

By | augustus 10, 2015

Hoe kun je een baan hebt en houdt een hond?

Die in dienst is en de hele dag werken, toch kan een hond houden. Voor Hoewel, moet worden opgemerkt, zodat uw viervoeter niet lijdt en voelt zich eenzaam.

Werkzaam?  Misschien is uw hond kan het kantoor om?  - Foto: Shutterstock / ThamKC

Een hond kan de hele dag thuis niet te missen verblijf alleen wanneer u werkt. De dieren werkgelegenheid, regels, moet hond opleiding , regelmatige lichaamsbeweging, gedeeld tijd met u en contact met andere levende wezens en mensen. Echter, er zijn een aantal manieren om werk en huisdier te krijgen onder één dak.

Zorgvoorzieningen voor de hond

Om voor uw hond niet eenzaam terwijl u werkt, moet je zorgen voor uitgebreide zorg faciliteiten. Dit kan zeer complex en duur, dus je twee keer moet nadenken over de vraag of je er klaar voor bent. Uw hond moet over het algemeen goed opgeleid, meer kans rustig en zeer vriendelijk te zijn, dus het kan snel aanpassen aan verschillende zorgverleners.

Dan kunt u denken, bijvoorbeeld in uw buurt voor hond sitters uit. Gepensioneerden, kinderen of andere hondenbezitters kan uw favoriete onder de vleugels te nemen, zittend in het kantoor. Misschien kunt u uw werktijd te stemmen met uw partner, zodat er altijd iemand zijn die kunnen zorgen voor de huisdieren. Anders zijn er ook professionele hond zorginstellingen, bijvoorbeeld, de zogenaamde Hotas – hond dagopvang.

Werkzaam: neem viervoeters te werken?

Je zou ook een dier lieve werkomgeving dat meer dan een hond in het kantoor is blij.Dit is echter alleen als uw huisdier goed en luistert te gedragen weet dat je kunt gaan met hem in voor een wandeling en om te gaan met het en de hond wordt niet in gevaar gebracht door de werkomgeving.

Praat met je baas over de mogelijkheid om de honden naar het kantoor te nemen en duidelijk het ook noodzakelijk of ze het eens met uw collega’s. Dan waarschijnlijk niets meer van het tegendeel, om een ​​baan en hondenbezitters hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *