Hoe kun je zien dat de hond bevriest?

By | augustus 10, 2015

Hoe kun je zien dat de hond bevriest?

Dat bevriest hond, is vrij zeldzaam. Meestal zijn de honden zijn goed beschermd tegen de kou door zijn vacht en geen ondervacht. Toch kan het gebeuren dat uw favoriete koud is.

Zodat de hond niet bevriest, helpt een comfortabele mantel - Foto: Shutterstock / Godrick

Een hond met een korte jas of zonder bevriest meestal meer dan zijn makkers met dikke of lange vacht . Zelfs kleine honden met korte poten zijn gevoelig voor lage temperaturen.

Een hond zelden bevriest

Zolang honden blijven bewegen en een aantal korte wandelingen ondernemingen in koude temperaturen te gaan in plaats van minder lange ronden, de kou maakt ze echt niet schelen. Een oudere hond kan niet bewegen zo snel, kan sneller dan zijn jongere collega’s te bevriezen.

Sommige rassen, zoals de Doberman, speelgoed hond, Greyhound of boxers doorstaan ​​de winterweer ook niet altijd goed. Als uw hond buiten de hele tijd beven, om omhoog te trekken zijn rug en hij terughoudend bont zijn, bevriest hij waarschijnlijk.

Wanneer uw favoriete koude bescherming moeten

Als uw hond bij lage temperaturen, bijvoorbeeld tijdens het winkelen, naar buiten te sluiten, moet je hem beschermen tegen de kou. Om uw viervoeter niet bevriest, kan je hem trekken een beetje mantel. Het moet de maag te beschermen, maar niet vernauwen de hond of vernauwen. Daarnaast moet u gemakkelijk kunnen opstijgen en aankomst uw favoriet.

Honden met artritis of artrose krijgt de kou niet zo goed. Je moet ook een geschikte dekmantel voor een wandeling en een gezellige warme dragen plaats om te slapen te krijgen in het huis. Met een piepschuim backing, een fleece deken of een plaats op de verwarming, de viervoetige voelen fit als een hoentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *