Hoe lang kan je een hond alleen laten?

By | augustus 10, 2015

Hoe lang kan je een hond alleen laten?

Hoe lang kan je een hond alleen laten, is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Waarin ze zijn en wat perioden zijn grofweg in orde, lees hier.

Honden zijn kuddedieren: het zijn alleen thuis te lang is saai - Foto: Shutterstock / Yuri Kravchenko

Hoe lang kan je een hond alleen laten, bijvoorbeeld, hangt af van hoe goed hij was gewend aan en hoe prettig zijn baasjes hebben hem ontworpen om alleen te zijn.Bovendien zijn temperament, zijn karakter, zijn gezondheid en vooral de leeftijd een rol spelen.

Zelfs in de praktijk fase: puppies blijven slechts kort alleen

Een puppy die net is verhuisd, om alleen nog niet kennen, en om redenen van veiligheid is afhankelijk van toezicht van de eigenaar, kan alleen alleen blijven kort, bijvoorbeeld wanneer de eigenaars van de ene kamer naar de andere. Deze korte laat staan ​​moet regelmatig worden geoefend: Houd uw kind volgt u bij elke beurt, wordt hij gebruikt om niet te geloven dat er niets mis als je niet kort daar.

Geleidelijk acclimatiseren jonge honden om het langer alleen

Zelfs als de hond is al een paar maanden oud, maar nu al weet alleen blijven, en je zorg hebben genomen om elk gevaar buiten zijn bereik te verwijderen, moet hij niet veel langer alleen blijven dan drie, maximaal vier uur. Jonge honden vervelen snel en moet het bedrijf. Verveling kan ertoe leiden dat u verzinnen onzin, blaffen , janken, maar ook dat u doorgaat met problemen met het krijgen van hun eigenaars weg te gaan hebben.

Volwassen honden hebben ongeveer vier uur alleen

In een volwassen hond die een echte professional is in alleen, je moet proberen, zo ver als je kunt, verwijderen uit het gemiddelde van ongeveer vier uur, kan het wel de meest viervoeters alleen.

Maar vergeet nooit dat het ook over het welzijn van de hond en zijn geduld moeten niet overdreven worden benadrukt – als lastdier, is hij niet goed voelt als hij voortdurend de hele dag alleen. Een hond sitter , of de optie, de hond met hetkantoor te nemen, zou een beter alternatief is dan om je trouwe vriend elke dag voor meer dan vier uur alleen thuis te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *