Hoeveel outlet heeft een volwassen hond?

By | juni 20, 2015

Hoeveel outlet heeft een volwassen hond?

Hoe lang kan de wandeling voor een hond is volledig afhankelijk van zijn ras, zijn leeftijd en zijn niveau van fitness uit. Een paar eenvoudige regels die u moet zich bewust zijn, echter, en vervolgens aan uw hond en zijn de behoeften van de exacte tijd geleidelijk.

Hoeveel lopen de hond nodig heeft hangt bijvoorbeeld af van het ras uit - Foto: Shutterstock / msgrafixx

Mentale en fysieke capaciteit: Regular, lange wandelingen zijn belangrijk voor het welzijn van de hond. Als afstammelingen van de wolf, de viervoeters te veel lopen elke dag om gezond en fysiek fit, niet blijven overgewicht te krijgen en comfortabel voelen.

Jonge en kleine honden : Hoeveel outlet ze nodig hebben?

Een jonge hond is nog steeds groeiende, niet te veel lekkage nodig. Totdat hij negen maanden oud, verschillende kleine rondes zijn dagelijks goed voor hem. Deze moeten worden verdeeld tussen de vijf minuten en het aantal van zijn weken van het leven, omgezet in getallen minuut zijn lang, dus om hem niet te overweldigen, maar om hem genoeg outlet bieden.

Kleine, rustige huisdieren zijn ook het meest tevreden met 3-5 elke dag van de gesprekken tussen de 15 en 30 minuten. Zelfs onder de grotere honden, zijn er tal van gezellige vertegenwoordigers die in het reine kunnen komen zelfs met minder wandeltijd. Totaal viervoeter moet ongeveer twee uur per dag te verplaatsen.

De verschillen tussen de rassen

Rustiger, massiever en oudere dieren leggen hun wandelingen nogal gemakkelijk terug. Kleine, maar frequente rondes, werken goed voor hen. Meer actief, langbenige rassen, jacht, windhonden en dieren die gewoon een zeer levendige karakter, moeten ook kansen, keer om goed te werken, bijvoorbeeld wanneer in deze tijd fietsen , joggen of lopen vrij. Dergelijke honden kunnen ook net iets meer dan twee uur per dag, verdeeld over meerdere ronden, dekking. Als een tour die is een grote, uitgebreide ronde, die geschikt is voor de soort voor de vier poten en een goed idee is.

Probeer te vragen en de dierenarts voor advies

Probeer wat de dagelijkse wandeltijd uw hond is gelukkig en evenwichtig en niet overweldigd om een goed team te zijn. Voor gezondheidsproblemen, zoals aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals artrose of heupdysplasie kunnen adviseren uw dierenarts geïnformeerd over hoeveel tijd je hond nodig heeft per wandeling.

Maar zelfs met een gezonde hond kan uw dierenarts voor aanbevelingen vragen over de duur van het stopcontact, zodat ze zo goed mogelijk afgestemd op uw hond en zijn behoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *