Houding van de Tibetaanse Mastiff: Veel ruimte is belangrijk

By | augustus 10, 2015

Houding van de Tibetaanse Mastiff: Veel ruimte is belangrijk

In de Tibetaanse Mastiff een houding als een bewaker, rechtbank of familie hond is mogelijk. Vanwege hun grootte en hun bijzondere aard moet dit worden beschouwd als een partij. 

Als er genoeg ruimte beschikbaar is?  Een belangrijke vraag voor de aankoop van een Tibetaanse Mastiff - Foto: Shutterstock / Sergey Lavrentev

Met een schouderhoogte van maximaal 66 cm, de Tibetaanse Mastiff is een zeer grote hond die ook heel graag nog buiten te zijn. Meest comfortabele, de viervoetige vrienden uit Tibet voelt in een houding met het huis en de tuin of op een boerderij.

Entertainment met veel vrije-wheeling en omheinde tuin

Zelfs bij koud weer, de hond met de dikke, dichte vacht is om buiten te zijn en mag deze behoefte kan niet deelnemen aan de onvoorwaardelijke om een ​​evenwichtige natuur kan laten zien. Op het platteland of aan de rand, hij is in goede handen, in de stad minder. Voldoende ruimte en een tuin zijn onvervangbaar voor de viervoeters.Omheining best goed, omdat de vrijheidslievende hond is bekend, anders willen onafhankelijke tijden te worden op tournee. Bovendien zijn de beschermende en wax motoren zo uitgesproken dat een waarschuwing voor bezoekers is meestal een goed idee.

Wandelingen met de dominante hond

De vrijheidslievende Tibetaanse Mastiff is een fan van de lange, lange wandelingen, die regelmatig op de agenda zou moeten zijn. Wandelen door gevarieerde terreinen zijn ook volledig in hun voordeel. Een beetje voorzichtigheid is aangekondigd op de vergadering met andere honden, vooral mannen, omdat de Tibetaanse Mastiff is een vrij dominante hond. In ieder geval moeten ze worden zeer goed gesocialiseerd en opgeleid en altijd in twijfel over de lijn worden uitgevoerd.

De Tibetaanse Mastiff als gezinslid

Familieband is belangrijk voor haar, maar dat betekent niet dat ze de hele dag zouden worden bekuschelt. De onafhankelijke hond heeft soms zijn tijd voor zichzelf en beslist de voorkeur aan mezelf als het gaat om te distantiëren.

Gezonde voeding , game-eenheden en regelmatige verzorging met een borstel geniet van de viervoetige zeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *