Houding van een dwerg kant: Wat moet zich bewust zijn

By | augustus 10, 2015

Houding van een dwerg kant: Wat moet zich bewust zijn

Een van de belangrijkste punten in de houding van de dwerg kant is de familieband. De aanhankelijke, mensgerichte hond lijdt veel als hij alleen is te veel, en dan de neiging om gedragsproblemen. Wat u moet er rekening mee te lezen hier.

Knuffelen, spelen en wandelen: Dit maakt de Pommerse voorkeur - Foto: Shutterstock / Sergey Lavrentev

Een aanhankelijke hond als de Pommeren, moet je alleen kopen als u zeker weet dat u zorg voor hem veel en kan dit voor de meeste activiteiten. Hij is een geweldige familie hond, want hij komt goed met kinderen omgaan en is compatibel met de juiste socialisatie met honden en natuurlijk ook met andere honden. Zoals voor zijn huis, de hond is aanpasbaar.

Entertainment in het huis of in het appartement

De Pommeren voelt in huis en in een goed home entertainment. In beide gevallen, het kost veel tijd om te spelen en lopen zich uitleven op je stemming. Op het speelveld, geniet hij van tijd doorbrengen met zijn dierlijke tegenhangers, dat is zeer belangrijk voor hem.

Houd in gedachten dat deze hond zeer goede zorg van het appartement. Hij kon dan ook vaak door blaffen merkbaar dan andere honden. Zijn alertheid dus je moet van plan in ieder geval, als u sleept met de Pommerse in een geluiddichte appartement.

Wandelen en spelen met de Pommerse

Buiten de wandeling moet je met dit sociaal, vriendelijk en zelfverzekerd dieren hebben weinig problemen. Het is robuust en heeft meestal geen moeite met de wind en het weer. Bovendien weet hij hoe zich te gedragen met andere honden toen hij zorgvuldig werd opgeleid en gesocialiseerd. Alleen Pas op dat je parmantig Fellnase is niet te vertrouwen, en andere viervoeters niet uitgelokt, want soms de kleine man heeft de neiging om zichzelf te overschatten.

Tips voor de verzorging en voeding

Poets je kleine vriend om de twee of drie dagen grondig, zodat zijn vacht is zo mooi en goed onderhouden zoals het is. Mogelijk helpt een specifiek voedingssupplement of vitamine aanvulling op zijn dikke vacht glanzend en gezond te krijgen.

Het is zeer belangrijk dat u het gewicht van de kleine viervoeter in het zicht te houden.Hij is gevoelig voor overgewicht , die bijzonder ongezond voor de hond van de kleinere afmeting zijn. Gezonde, evenwichtige voeding op regelmatige tijdstippen is goed voor hem en houdt hem fit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *