Kaukasische Herder: Accounting Tips

By | augustus 10, 2015

Kaukasische Herder: Accounting Tips

De Kaukasische Herdershond is veeleisender in termen van houding. Hij heeft een veel ruimte in het huis, zijn eigen gebied en Haltungsbedingugen aangepast zijn bescherming en guard instinct. 

Kaukasische Herder: Een hond heeft zijn eigen gebied - Foto: Shutterstock / AnetaPics

Wie houdt een blanke Ovtcharka als een familie hond, kost veel verantwoordelijkheid, honden ervaring en de mogelijkheid van een liefdevolle familie verbinding om hem te voorzien van de houding, omdat deze hond is zeer aanhankelijk. Zijn huis moet zijn omvang en karakter passen.

Bijzonderheden van Accounting

De Kaukasische Herder heeft veel ruimte en een eigen gebied. Een groot huis met een tuin is het meest geschikt voor zijn houding. De tuin moet stevig worden omheind hond en eventueel voorzien van een waarschuwing, omdat de beschermende wax en rijden deze grote hond is zeer uitgesproken en nauwelijks werk van hem af. Ook dat hij blaft als er iemand komt in de woning, of iemand gaat om zijn mensen die dicht, zult u in staat om hem nauwelijks te breken, want voor deze viervoeter is eindelijk gegroeid.

De Kaukasische Ovtcharka gaan

Deze hond heeft geen grote behoefte aan beweging. De Kaukasische Herdershond is meer een gezellige man die wandelingen tijdens het wandelen of hintrabt een beetje voor hem. Om lange afstanden te lopen is niet voor hem, vooral niet bij warm weer.Het is belangrijk dat hij al kleine fuseert vakkundig met andere honden, zodat de ontmoeting met andere dieren tijdens het lopen, ondanks de dominantie loopt ongecompliceerd.

Werkgelegenheid van de hond

Voor hond sport kan vertegenwoordigers van deze wedstrijd inspireren zelden, ze zijn te zwaar en niet te popelen om hun eigenaars wettelijk te behagen.

Beter opgeleid als een metgezel hond met uw hond, zodat hij is een zeer betrouwbare partner. In geen geval een bescherming hond opleiding moet worden betracht met hem. Algemeen zijn Aufpasserinstinkt moeten worden aangemoedigd op geen enkele manier – dat deze hond namelijk echt gevaarlijk kon maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *