Norwegian Elkhound: Tips voor het houden van

By | augustus 10, 2015

Norwegian Elkhound: Tips voor het houden van

De houding van een Noorse Elchhunds is niet uitdagend in principe. Veel ruimte en veel van de werkgelegenheid zijn enkele van de door de levendige jachthond voorwaarden om gelukkig te zijn.

Shutterstock / Robert Nyholm: Afbeelding - De Noorse El kan als een jacht of metgezel hond worden gehouden

Als u wilt dat de Noorse El bieden een welzijn, zou hem best te houden in een huis met een tuin. Dagelijkse wandelingen zijn ook belangrijk voor de levendige, krachtige viervoeters met een groot uithoudingsvermogen.

Norwegian Elkhound: Een hond die graag buiten

Deze krachtige hond uit Noorwegen is een echte buitenmens. Robuust en niet erg vatbaar voor de ziekte, hij houdt om buiten te zijn. Met zijn dichte, warme en weerbestendige vacht koude deert hem niet. Grote hitte, echter niet voor hem – maak daarom in de zomer dat hij altijd voldoende schaduw plaatsen en retraites in de tuin.

Tijdens het lopen is zijn jachtinstinct opgemerkt dankzij de viervoetige vrienden kan heel goed worden onafhankelijke tijden. Het is belangrijk dat hij een vervangende werkgelegenheid wanneer het niet wordt gebruikt als een jachthond. hond sport , veel speeltijd en een lange, lange wandelingen door diverse gebieden kan helpen om ervoor te zorgen dat het precies wordt gelaten als. als een metgezel in de jacht

Verschillende locaties

In aanvulling op zijn houding als een metgezel in de jacht op elanden en dragen kunnen deze viervoeters als een familie hond worden gehouden, want Hij is goed, mensgericht en dol op kinderen. Toch moet de eigenaar nog overwegen of een hondgeschikt is voor hen is – alles wat hij zal nooit zijn jachtinstinct verliest ondanks vervangende werkgelegenheid. Hetzelfde geldt voor de onafhankelijkheid.

Zelfs als waakhond is de easy-care hond de weg getalenteerd. Hij richt zijn aandacht vast en neemt goede zorg van het huis en de tuin, maar is meestal niet agressief of vicieuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *