Om een ​​oudere hond in dienst zijn leeftijd

By | juni 10, 2015

Om een ​​oudere hond in dienst zijn leeftijd

Zelfs voor een oude hond afwisselende banen van groot belang. Veeleisende fysieke en mentale belasting in matiging en hem aanmoedigen om ervoor te zorgen dat hij fit blijft en het versterken van de relatie met zijn eigenaar. Maar zorg ervoor dat alles gebeurt leeftijd passende.

Shutterstock / Alan Wesley: Beeld - voor senioren kan stiller van spelende gaan

Wanneer honden ouder worden, zal veel veranderen voor u: uw spieren van de bouw, lichamelijke conditie afneemt en de reactiesnelheid is misschien niet meer wat het ooit was. Dit betekent niet dat je moet opgeven hond sport, spel en lange wandelingen – zolang je het als een eigenaar iets rustig en aandacht besteden aan de behoeften van uw hond.

Welke sporten zijn geschikt voor oude honden?

Met een oude hond, moet je alleen bezighouden met hond sporten die hij geniet en houdt uw dierenarts voor twijfel. werkzaamheden aan het spoor is een van de vele geschikte manieren om te gaan met een oude hond veeleisend. Deze sporten en Werkgelegenheid is gemakkelijk te leren, leuk en beweerde vooral de neus en het hoofd van uw hond, hem niet fysiek uitgeput, maar te veel van.

Snelle sporten zoals behendigheid zijn voor oude honden meestal niet meer het juiste ding – niet wanneer ze lijden vooral van fysieke beperkingen. Misschien is uw huisdier deze sport wordt nagestreefd, maar ook voor het leven en heeft nog steeds veel plezier doen. Verminderen dan uw cursus aan de lichtschermen en maken zeer zware taken zoals sprongen.

Deze spellen zijn ook de senior fun

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

De game-eenheden moet worden ontworpen een beetje stiller – wilde ophalen van games zijn niet zo goed voor senioren. Rustig schat jaagt in het huis of bij honden lopen aan de andere kant je kunt maken met elke hond: Verstop het slechts een paar traktaties dat uw hond te zoeken. Voor dat, kunt u de snacks in een speciaal speelgoed te slaan, zoals een levensmiddel bal.

Clicker training is ook een mooie manier om te gaan met oude honden veeleisend.Voor thuis bijzondere intelligentie speelgoed, die u in de dierenhandel zal ontvangen is – bijvoorbeeld zogenaamde Fummel boards waar uw hond kan werken met een paar trucjes en slimme poten bewegingen snacks.

Maak mooie wandelingen

Is uw oude hond gezond, is er niets te blijven maken van lange wandelingen met hem of neem hem aan de fiets. Maar houd uw trouwe viervoeter het doen van een goed zicht – maakt het nog leuker om hem of hij draaft maar lusteloos na hen? Als geef hem de lange afstanden inspanning, worden kortere rondes aangekondigd – misschien kun je genieten met hem een ​​aangename omgeving. Die nu en dan zet de auto naar een nieuw wandelgebied verkennen, zal ook zijn trouwe vriend zeker een plezier.

Als uw viervoeter op vervoer van uw fiets , moet u ook een aanhangwagen te kopen.Als uw huisdier moe, kan hij een beetje rust en te genieten van de frisse lucht.

Meer tips voor de hond op de leeftijd

Houd in gedachten dat zelfs oude honden genieten, zijn eigenaar overal te begeleiden maar eerder richting wilt – bijvoorbeeld in het kantoor . Ontwerp zijn lokale stok met een zachte, warme hond deken aangepast aan de leeftijd en beschouwen, in voorkomend geval, door het betrekken van de aankoop van een orthopedische hond bed.

Als u niet weet wat uw oude hond nog kan en niet kan doen, vraag dan uw dierenarts beste en kijken naar uw huisdier altijd accuraat. Je weet dat het beste en het zien wanneer het overweldigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *