Piepende hond speelgoed is leuk!

By | augustus 10, 2015

Piepende hond speelgoed is leuk!

Piepende hond speelgoed is een van de meest populaire werkgelegenheid van viervoeters. Of het nu jong of oud hond: Met piepende speelgoed, het gewoon speelt bijzonder groot. Hier vindt u een paar modellen die plezier beloven te vinden.

1. Extra plezier met Quietschmatte

Deze hond speelgoed in zoete schapen optiek heeft het allemaal, omdat het piept op verschillende plaatsen. Extra veel plezier en duurzaamheid zijn twee grote voordelen in het speelgoed. Bovendien is het gemakkelijk te reinigen en kan soms fungeren als knuffeldier kussen.

 

2. Squirrel schuilplaats wedstrijd tegen verveling

Dit squeakers ziet er spannend en is zeer geschikt voor veeleisende werk van jonge en oude honden die soms worden geplaagd door verveling. De plucheachtig eekhoorn kan worden verborgen en verwijderd bij de wortel, zodat de viervoeters een kleine inspanning nodig om los te breken om de eekhoorn uit zijn schuilplaats. Dat is leuk!

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

 

3. Piepende Ball: klassiek

Een eenvoudige piepende bal kan goed zijn in elk huishouden honden. Deze populaire hond speelgoed is ideaal voor het gooien, rollen rond en ophalen. Het is mooi en licht, robuust en verkrijgbaar in verschillende kleuren.Zijn diameter is zeven centimeter.

 

4. Set van speelse viervoeter

Voor honden die niet genoeg van grote speelgoed te krijgen, en de liefde variatie, en alle sets zijn een geweldig idee en die tegen een betaalbare prijs. Deze hond speelgoed-Set bijvoorbeeld bevat een Playing Rope, een Hond Disc, een tennisbal en een kleine Quiet Schek botten. Dan is de fun kan ja beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *