Podenco: Hoe de actieve jachthond houden?

By | juli 8, 2015

Podenco: Hoe de actieve jachthond houden?

Wie wil er een mooi huis te geven een Podenco, zou bieden hem een ​​houding met veel beweging. De viervoeter heeft een sterk verlangen naar vrijheid en is niet blij als hij dit niet kan voortzetten.

Zoals je kunt zien: racen maakt de Podenco fun - Foto: Shutterstock / DragoNikap

Het welzijn is essentieel voor een motie die, vrijheidslievende hond als de Podenco.Iedereen met een veel tijd op het platteland kan bieden hem geen leven zou een hond van dit ras te kopen – hij ongeschikt voor menselijke consumptie en waarschijnlijk gewoonte gedragsproblemen zou zijn. Wie wandelt met hem, moet worden voorbereid dat het zal zeker niet vervelen met de Podenco. Een hoog niveau van ervaring om honden te brengen is belangrijk – de meeste specifiek met dit ras.

De Podenco: Een wervelwind met jachtinstinct

Een viervoetige vrienden van dit ras moet dagelijks één tot twee uur lopen, waarin hij het ​​best aan de leiband zal uit – zijn jachtinstinct zorgt ervoor dat zijn reacties zijn razendsnelle, bijvoorbeeld wanneer hij ontdekt een konijn op de horizon. Een Podenco eigenaren moeten altijd attent en altijd klaar voor om het even wat zijn als hij gaat voor een wandeling met zijn hond en niet te vergeten dat de hond is bekend dat graag commando keer horen.

Zou prachtig zijn als de hond is toegestaan ​​in tussen vrije run op een omheind terrein. De viervoeter houdt sprint en om het gebied in hun eigen tempo te verkennen.

Met een passende attitude is erg rustig in het huis

Binnen de gepassioneerde jachthond is gezellig met voldoende capaciteit en houdt ervan om veel te slapen. Hij krijgt samen enorm goed met andere honden en is blij als hij kan lekker ’s nachts in de mand met een even dicht behoeftige huisdieren. Wie houdt hem met een andere hond, dus het meestal doet een gunst. De meeste honden zijn met hond-vriendelijke katten en normaal ook onderhouden met kinderen zeer liefdevol behandelen.

Daarnaast heeft de Podenco heeft een zeer robuuste gezondheid , heeft de neiging met zijn uitbundige stijl maar om het aangaan van een of andere verwondingen tijdens een wandeling of rennen rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *