Praktisch voor dagelijks gebruik: Automatische voeders voor honden

By | september 22, 2015

Praktisch voor dagelijks gebruik: Automatische voeders voor honden

Als eigenaren van gezelschapsdieren zijn een beetje langer op de weg of willen uitslapen in het weekend een uur langer, feeders zijn zeer praktisch.Met hen kan de eigenaar kiezen wanneer en hoeveel voedsel om hun hond te krijgen, terwijl ze er niet zijn.

1. Praktisch: automatische feeder met geluid opnamefunctie

Deze automatische feeder bevat ongeveer 10 liter droog voedsel en is dankzij accuduur is ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie of op kantoor. U kunt programmeren in deze machine, wanneer en hoeveel droog voedsel valt in de beker. Als u wilt, kunt u ook praten met een hoorbare aankondiging waarop de hond kan worden gelokt naar de kom.

 

2. Voor zes maaltijden: Electronic voor honden- en kattenvoer kom

Chic en praktisch: In deze automatische voerbak zes afzonderlijke trays zijn geïntegreerd, dat u kunt programmeren op zes verschillende tijdstippen. Natuurlijk moet je niet laat uw hond te lang alleen, maar in de tussentijd, een dergelijke machine zeer praktisch.

 

3. Twee in één: machine voor het water en voedsel

Onder de verschillende feeders modellen omvatten praktische combinaties van water en voedsel dispenser. De droge voeding voor uw hond kan zo worden geportioneerd, en het water dispenser, kunt u brengen in samenwerking met diverse populaire waterflessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *