Reizen Sets voor honden: Diverse modellen

By | juli 8, 2015

Reizen Sets voor honden: Diverse modellen

Met een reis ingesteld om te gaan op tournee bespaart ruimte in uw koffer of in de kofferbak en help de hondenbezitters om alles bij de hand te hebben. In de winkels en online scheepvaart een verscheidenheid aan modellen zijn beschikbaar.

1. Stel met deken, speelgoed en kom

Hoe handig: In deze set zeven verschillende hond producten zijn opgenomen met die voor spel, plezier en fysieke welzijn van de hond kan worden verzorgd. Voor de toeristen is het praktisch om te dragen, speelgoed, kam, Reizen Bowl en fleece deken zijn verpakt in een handige draagtas.

 

2. Onmisbaar op reis: De EHBO-kit

Een EHBO-kit voor dieren moet worden op vakantie vergeet onder alle omstandigheden. Verbanden kunnen Zeckenzange, vlooien kam en een boek voor eerste hulp ongelooflijk belangrijke diensten te maken voor het geval dat. Handig en licht als het is, kan worden genomen over wandelingen, fietstochten en wandelingen.

 

3. Praktische set met water en voedsel kom

Het voeden en het drinken van water op de weg en in het resort zijn uitgerust met een lichte, goed verpakte set van voedsel en water bijzonder comfortabel. Met een opbergbox voor diervoeders deze reizen Utensiel is volledig en handig, ook slip- en vaatwasmachinebestendig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *