Ride van paard en hond: Safety Tips

By | juli 8, 2015

Ride van paard en hond: Safety Tips

Als u wilt een ritje met honden en paarden te maken, moet je de dieren al wat kan – en je moet aandacht besteden aan een aantal dingen. Wat zijn dat?

Als honden en paarden zijn goed voorbereid, de rit is leuk - Foto: Shutterstock / cynoclub

Een hond die langs het paard loopt allereerst volwassen en goed gedragen zijn. Het is belangrijk dat hij goed hoort u. Commando’s zoals “zit” , “place” en “Stay”, moet hij uit te voeren, zelfs van een afstand, net als het belangrijkste commando “kom hier”.

Wat de hond kan nog steeds nodig

Als uw viervoeter het paard moet vergezellen, moet hij geen jachtinstinct of zijn zo goed opgeleid dat hij in elke situatie naar je luistert toch. Hij heeft toegestaan ​​om te reageren op andere honden, beginnen geen ruzies, mens noch dier blaffen run na, veilig in de weg en zijn altijd aandachtig luisteren naar uw commando’s.

Het moet natuurlijk ook, paarden goed kennen en je niet te dichtbij komen, ze blaffen, noch lopen na of spring uit de struiken en schrikken ze. Het kan nu ook gedroeg hetpaard op de leiband lood, ontmoette hij de belangrijkste basisvoorwaarden om te zijn op de rit hier.

Veiligheid tips voor het paard

Zelfs het paard moet belangrijke voorwaarden te brengen. Het is belangrijk dat het weet honden en heeft geen slechte ervaringen met hen. Het moet haar aanwezigheid dulden verlaten, weet raakt de hond aangelijnd of hond als leashing en blijft goed gedragen wanneer de rijder geeft hem de opdracht om dat te doen. Zelfs met het gewicht verschuivingen van de ruiter, moet het dier rustig te blijven.

Eisen voor het menselijk

Voor een ritje met honden en paarden, het zou prachtig zijn als je kunt rijden met de ene hand, goed gepositioneerd in het veld en kan uitstappen en hebben al geoefend aan de leiband van uw hond van uw mount uit.

Je moet ook bedreven zijn in multitasking, kan je paard in elke gang goed domineren en de hond in stressvolle situaties goed in het zicht en onder controle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *