Rottweiler: De juiste houding is belangrijk

By | augustus 10, 2015

Rottweiler: De juiste houding is belangrijk

Voor het welzijn van Rottweilers veel elementen een rol spelen. Een goedeopleiding , een verantwoordelijke eigenaar en veeleisende banen zijn onvervangbaar en worden geassocieerd met voorwaarden die zijn aangepast aan de omvang, de aard en het niveau van activiteit van de hond.

De Rottweiler heeft ruimte en tijd om rond te rennen buiten - Foto: Shutterstock / Jagodka

Als u een hond van dit ras zou willen kopen, eerst moeten worden opgehelderd of het wordt uitgevoerd in hun regio als een lijst van de hond, en zo ja, welke houding bijbehorende voorwaarden zo. Een mogelijke Wesenstest kan de viervoeters ontdoen in het bestaan ​​van deze voorwaarden. In principe moet je, zelfs als uw hond is zo dol op, observeren als een verantwoordelijke hondeneigenaren de volgende dingen.

Voldoende werkgelegenheid en de beweging van de Rottweiler

De Rottweiler heeft heel veel beweging elke dag, waarin hij goed kan genieten van een training. Met een krachtpatser als deze zijn geen compromissen mogelijk, omdat de storing in houding zijn een veel voorkomende oorzaak van gedragsproblemen. Een huis met een grote omheinde tuin zijn goed voor hem en gevarieerde routes waar hij kan zich uitleven tijdens het lopen op de inhoud van uw hart, als goed.

Zijn zelfverzekerd, dominant wezens moeten worden beschouwd, terwijl het lopen van de Rottweiler. Neem uw ​​hond de voorkeur aan de leiband , als je niet 100 procent zeker dat hij onmiddellijk zou om uw oproep in elke situatie te reageren.

Schermen plot: de veiligheid in woningen

De uitgesproken guard instinct van een Rottweiler moet inderdaad niet de familie te laten zien over, kan ontstaan ​​met vreemden, maar vooral wanneer hij beoordeelt welke reden dan ook als bedreigend. Als u een hond van dit ras onbeheerd in de tuin te houden, is het meestal raadzaam dat land, met de nodige garanties, en worden uitgerust met een waarschuwingsetiket. Ook vragen over bezoekers aan te kondigen op voorhand kan handig zijn, want het is nooit helemaal uitgesloten dat de waakzaam Rottweiler beslist om zijn territorium te verdedigen.

Tips voor de zorg en de gezondheid van de huid

De vacht van de korte hond is gemakkelijk te reinigen en vergt weinig aandacht. Houd in gedachten dat deze hond eet veel en een evenwichtige, gezonde voeding behoeften op regelmatige maaltijden, om gezond te blijven.

Als de hond vatbaar voor ziekten zoals heupdysplasie , moet u ervoor zorgen dat hij niet te zwaar en krijgt regelmatig, voor hem geschikt te bewegen. Ook moet u laat het regelmatig gecontroleerd door een dierenarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *