Shetland Herdershond: juiste houding

By | augustus 13, 2015

Shetland Herdershond: juiste houding

De herdershond van Shetland werd gefokt voor schapen en runderen werk.Zelfs als de hond niet volgt deze taak, maar wordt gehouden als huisdier, werken vreugdevolle wezens moet zeker worden overwogen in de houding.

Klug en beweging vreugde: De herdershond van Shetland - Foto: Shutterstock / Imfoto

De herdershond van Shetland is een sport-fan die graag veel te doen en het kan ook.De slimme, leergierige hond heeft veel werk om gelukkig te zijn.

Shetland Herdershond: Een montere sport

De Shetie wil rennen, ravotten en worden aangevochten en de noodzaak van een taak. Dit kan bijvoorbeeld in de professionele of vrije tijd-georiënteerde hondensport.In wedstrijdsport is geschikt om met hoge prestaties. Maar in een speciale opleiding, bijvoorbeeld als een reddingshond, hij moet worden gestuurd eng-show en plezier hebben.

Entertainment in het huis?

De vier-legged vrienden kunnen als een familie hond worden gehouden, maar alleen als de omstandigheden goed zijn. Dit betekent dat hij een veel beweging en veel van de werkgelegenheid voor het hoofd. Als appartement hond en als een stad hond die hij is niet al te goed geschikt. Ten eerste, omdat het geen ruimte aan de andere kant, omdat hij zijn frequente waakzaamheid blaffen tendens.

Lopen en zorg

De herdershond van Shetland is een robuuste kleine man om je hoeft geen zorgen te maken, zelfs in koud weer. Tijdens het wandelen, zult u ervaren het als prettig, want het is tegenover vreemden voorzichtig en meestal niet dominantie niet tonen.

Borstel zijn prachtige vacht ongeveer een keer per week te handhaven. Baden moet de kleine, langharige hond zo weinig mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *