Shih Tzu: verschmuster appartement hond

By | augustus 10, 2015

Shih Tzu: verschmuster appartement hond

De Shih Tzu is een gevoelig, liefdevol en trots hond . In een appartement, de viervoetige feel met de juiste zorg en de houding zeer goed. De volgende speciale functies die u moet er rekening mee.

Attitude als familie of Einpersonenhund: De Shih Tzu is geschikt voor zowel - Foto: Shutterstock / chaoss

Wie ziet de Shih Tzu voor de eerste keer, zal zeker ook de kleine schoothondje in zijn hart. De levendige, tegenover  hondenras is meestal geschikt voor zowel kinderen als voor ouderen.

Houding van een Shih Tzu

De kleine hond niet willen gewoon te zitten op de schoot van zijn eigenaar, maar hij houdt ook van zijn vrijheid. Als u wilt een Shih Tzu te stellen, moet je bereid zijn om een ​​zelfverzekerde hond in huis, die van tijd tot tijd proberen om te poseren als een baas. In het onderwijs en de houding moet je absoluut zeker om de teugels in de hand te houden te maken.

Hij krijgt genoeg oefening, is het raadzaam om te nemen op vaste tijden van de dag voor een wandeling met de hond. Het is het beste om de route te variëren terwijl het krijgen van een beetje. Om te wandelen en joggen kunt u ook de leuke kleine kerel – gewoon te lang is, kan het niet per se voor de kleine viervoeters.

Belangrijk voor de hond: De vachtverzorging

Zo is de vacht van Shih Tzu blijft altijd mooi en glad en netjes, moet u genoeg tijd voor de zorg mogelijk te maken. De vacht moet dagelijks zijn, maar minstens een keer per week worden verwerkt, met een borstel en een kam. Wanneer kammen de viervoeter, zorg ervoor dat het haar niet bedekken het gebied rond de ogen. Als hetzwemmen , vergeet niet om een milde shampoo te gebruiken en vervolgens te poetsen de vacht goed en droog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *