Stuur sjaals voor honden

By | juli 8, 2015

Stuur sjaals voor honden

Elke dag hetzelfde kraag is zo saai – althans vindt zo veel eigenaar van een hond. Als uw hond is echt een soort sjaal, kunt u de kleurrijke accessoires verandering in de garderobe van de hond te brengen en de bescherming van de hond op koude dagen van tocht.

1. Leuke accessoire: halsband met sjaal

Deze mooie Hundehalstuch heeft een zeer klassieke look en een stevige lederen halsband wordt bevestigd. Het is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw en met twee verschillende patronen en komt met zes verschillende lengtes voor verschillende rassen grootte.

 

2. KLANTGERICHTE Hundehalstuch naam

Met een aanpasbare bandana uw hond is nog steeds onmiskenbaar. U kunt de sjaals en kraag kleur te bepalen, geeft het logo, een motief zoeken en nog veel meer. Dit model is ook heerlijk als een geschenk voor andere hondenliefhebbers!

 

3. doek met reflecterende namen

Een reflecterende sjaal is niet alleen chic, maar ook helpt uw hond beter zichtbaar in het donker te maken. Nogmaals, kunt u kiezen tussen verschillende thema’s en lettertypen, en kan oproepen de naam van uw hond. Het doek met de reflecterende folie is wasbaar op 30 graden en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *