Tibetaanse Terrier: Sportief familie hond

By | augustus 10, 2015

Tibetaanse Terrier: Sportief familie hond

De wijze, actieve Tibetaanse Terrier heeft in zijn houding veel werkgelegenheid, afwisseling en een hechte familieband. Wie kan hem aanbieden, is met de lange jas een leuk, aanhankelijk en betrouwbare familie huisdier in de vriendelijke kleine man.

Opmerking zijn atletische talent op de houding van de Tibetaanse Terriër - Foto: Shutterstock / manfredxy

De Tibetaanse Terriër zou worden opgeroepen, en bewegen. Mooie lange wandelingen maken hem net zo leuk als een bezoek aan de hondensport. Iedereen wandelen of met hem fietsen wil plaats in de Tibetaanse Terriers een trouwe metgezel. Alleen water vindt u de meest representatieve van dit ras is niet zo goed. De levendige hond uit Tibet is zeer belangrijk om quality time doorbrengen met zijn eigenaar.

Tibetaanse Terrier: entertainment in het gezin

De Tibetaanse Terrier is zeer geschikt voor het houden van in een actieve familie. Dit zou de mogelijkheid om overal te accepteren. Wie zou hem alleen laten veel, is niet goed geadviseerd met deze enge aanhankelijke hond.

De speelse Fellnase schiet goed op met kinderen n duidelijk en is compatibel met andere honden. Ze geniet van de tijd waarin ze stoeien op een wandeling met hun partners – een tussenstop op de hond park zou komen het lieve kleine hond dus erg handig in tussen.

Sport en beweging

Sporten die van de intelligentie en de wens om de Tibetaanse dog rechtvaardigheid bewegen zijn perfect voor hem. Heel slim moet hij bijvoorbeeld de Agility zien. Omdat hij ongelooflijk goed kan springen, zal hij een goede indruk te maken, zelfs bij de hindernis hindernissen. Ook op de hond plaats die hij woedt van tevreden.

Intelligentie speelgoed helpt de viervoeters bezig te houden als hij is in het huis – of misschien u geïnteresseerd bent om stunts en trucs te leren met hem zal zijn? De vrolijke Tibetaanse Terriër zorgt ervoor om lief te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *