Veiligheid in het donker: Licht bevestiging voor honden

By | augustus 10, 2015

Veiligheid in het donker: Licht bevestiging voor honden

Een hond wandeling in het donker vereist speciale veiligheidsmaatregelen, vooral als het gaat om zichtbaarheid. Licht gehechtheid aan de kraag zijn een snelle en eenvoudige manier om de viervoetige vrienden te maken uit de verte iets meer herkenbaar en ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

1. moeilijk te missen: Licht attachment met kleur samenspel

Degenen die kleurrijk als wilt, kunt u met een lichte aanhanger nette magische verf op de halsband. Uitgerust met batterijen trailer is gemakkelijk ondergebracht door druk te schijnen – en nu al is uw huisdier veel gemakkelijker dankzij de heldere kleuren match van een afstand te zien!

 

2. Grote keuze: Stel met verschillende hangers

Degenen die niet kunnen kiezen tussen de vele verschillende kleuren om uit te kiezen, of net als verschillende lichte trailerhad bij de hand, is goed geadviseerd met een hele reeks van zeven volgelingen. Deze trailers zijn batterij aangedreven en prachtig om te zien uit de verte.

 

3. helderheid en in Pfötchenform

Deze trailer is mooi om te zien en opvallende met zijn Pfötchenform, is waterdicht en eenvoudig op te lossen met een snap-haak aan de halsband. Dankzij de sterke helderheid in het donker en voelen zich veiliger is inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *