Voor koude dagen: Winterjas voor honden

By | augustus 10, 2015

Voor koude dagen: Winterjas voor honden

Of Race, gezondheid of leeftijd redenen: Niet elke hond besmet bijtende kou goed weg, dat is de reden waarom in sommige gevallen een speciale hond jas is aanbevolen. Verschillende modellen voor de viervoetige vergemakkelijken het koude seizoen.

 

1. In geval van sneeuw en ijs: knuffelig, water- en winddicht

Deze winterjas ziet er warm en gezellig en maakt bevriezing viervoeters met zijn wind- en waterafstotend materiaal trouwe dienst. Het wordt vastgemaakt met klittenband, is voorzien van een afneembare kap en wasbaar op 30 graden handwas.

 

2. Coat voor pups en kleine honden

Deze lichtgewicht winterjas is anders, beschikbaar zelfs zeer kleine hoeveelheden en is daarom ook geschikt voor koude-gevoelige jonge viervoeter. Vier verschillende kleuren zorgen ervoor dat de selectie niet te saai en met een praktische kap komt deze betaalbare entry-level model.

 

3. Praktische Coat 2-in-1 Hond

Deze mantel kan als regen of winter laag, omdat het een waterbestendige buitenstof en herausknöpfbares voering. De reflecterende zijstrook dit anders discreet gehouden model zorgen voor een grotere veiligheid onder dekking van de duisternis, zodat deze jas is over het algemeen veelzijdig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *