Welsh Springer Spaniel: entertainment met veel beweging

By | augustus 10, 2015

Welsh Springer Spaniel: entertainment met veel beweging

Bij het houden van de Welsh Springer Spaniels Moet de eigenaardigheden van zijn karakter te worden beschouwd. Een getalenteerde jacht, Vlissingen en retriever hij is een sportfan en een levendige kleine wervelwind.

De Welsh Springer Spaniel is een kleine wervelwind - Foto: Shutterstock / rebeccaashworth

De Welsh Springer Spaniel heeft zeer speciale behoeften. Om gelukkig te zijn, de sportieve hond fysieke en mentale activiteit en zo regelmatig mogelijk en uiteenlopende behoeften.

Welsh Springer Spaniel: advies voor werkgelegenheid

Aan de ene kant, dus je moet voldoende tijd te geven om te wandelen met je hond, waarbij soms nieuwe routes. Hoe zit het bijvoorbeeld zelfs met een trip om de hond strand? Als je hem laten draaien zonder een leiband, moet je zijn jachtinstinct hebben een goed uitzicht. Ten tweede moet je veel spelen met je hond. Laat hem hond speelgoed halen , je oefenen met hem trucjes en een bezoek met hem behendigheidof hond dansen – de zoete viervoetige vrienden zullen gelukkig zijn.

Entertainment met familie-verbinding

De Welsh Springer Spaniel is een aanhankelijke hondje, dat is de zeer belangrijke tijd met zijn familie.

Dus ga voor de aankoop ervoor dat je bijbehorende tijd voor uw nieuwe viervoetige vrienden en hebben de mogelijkheid om hem te nemen, als u niet in het dagelijks leven zo veel thuis. Meek als hij is, past hij goed in de gezinnen met kinderen.

Onderhoud van de mooie kleurrijke hound

De lange, zijdeachtige vacht is meestal elke twee maanden in deze hond geknipt, zodat reguliere zorg valt een beetje makkelijker. Hier wordt de vacht getrimd en onder de poten, de oren van de route en de nek iets. Kam de hondenbont ook regelmatig zodat het goed blijft onderhouden en Velcro-vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *