West Highland White Terrier: juiste houding

By | augustus 10, 2015

West Highland White Terrier: juiste houding

Net als alle andere honden van de West Highland White Terrier is verheugd over het welzijn. Om hem te bieden, moet u een paar dingen mee. 

De West Highland White Terrier is een speelse, sociale hond - Foto: Shutterstock / Naten

De speelse, actieve West Highland White Terrier is om u te verrassen met zijn intelligentie en zijn bereidheid om te werken voor elke soort in het dagelijks leven. Dit kan spelen, plezier en hondensport zijn – het belangrijkste is dat hij zowel mentaal als fysiek is vereist.

Leuk en games: Belangrijk voor het houden van

Als u wilt maken uw UK kleine viervoeters genoegen om het te houden elke dag op hun tenen. Laat hem speelgoed te halen , en hebben een blik, als een hond sport als hem Dog Dansen is leuk. Clicker training , het leren van kleine trucjes en tips is ook slechts het geval en een prachtige manier om te gaan met de kleine avonturier veeleisend zijn.

Het lopen van de Westie

U kunt de West Highland White Terrier te houden in het appartement – maar hij veel beweging nodig. De Westie houdt van mooie, gedetailleerde wandelingen in alle weersomstandigheden en zou zijn als hij soms zo nieuwe gebieden te verkennen.Vanwege zijn statuur, is hij natuurlijk niet geboren jock.

Hij houdt van veel en beweegt, maar enorme sprongen en lange afstanden in een snel tempo zijn vaker niet voor hem. Hij geeft de voorkeur aan om het gezellig te gaan en volgt zijn nieuwsgierigheid tijdens het wandelen – graaien door de struiken, is hij moeilijk te stoppen.

Onderhoud van West Highland White Terriers

De zijdeachtige vacht van Westies moet regelmatig worden geborsteld te houden goed onderhouden en geen bramen vormen. De meeste honden van dit ras zijn regelmatig gesnoeid, want dat vergemakkelijkt de verzorging duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *