Whippet: De juiste houding voor de actieve hond

By | september 22, 2015

Degenen die willen een Whippet welzijn bieden, twee dingen in het bijzonder nodig: tijd voor zijn aanhankelijk huisdier en verlangen met hem een ​​lange tijd om lange wandelingen, waar hij kan uitleven maken.

Zoals Greyhound Whippet houdt ervan om te draaien, - Foto: Shutterstock / Dragonika

De Whippet is een ongecompliceerde hond breed. Hoeveel ruimte hij in het appartement heeft, is veel minder belangrijk dan dat het buiten regelmatig en vaak zijn wens om te verhuizen voor hem kan nastreven.

De Whippet: Een hond die loopt als

Zoals de sportieve Whippet Greyhound is natuurlijk een grote fan van lange wandelingen. Wie kiest hem routes waar hij kan lopen echt leuk om hun hart inhoud, het maken van deze viervoeters heel blij en zorgt ervoor dat hij is kalm en ontspannen in het appartement.

Hij is erg blij toen tussendoor kan tijden sissen over een veld of langs het strand – wanneer de mensen het gevoel dat het, om frequente reizen met hem, hij is tevreden.Als uw hond heeft een jachtinstinct heeft, moet je natuurlijk goed hebben hem nog steeds in zicht.

Andere tips voor het houden van

Binnen de Whippet houdt van warme, gezellige plaatsen en knuffelt met de eigenaars, want het is erg gezellig. Hij is aanhankelijk en gevoelig is, moet het niet alleen te veel worden gelaten. Veel spelletjes en check-out op het gebied van opleiding of een hond sporten zoals behendigheid ook in zijn geest.

Hoewel de Whippet is een robuuste hond, hij is met zijn delicate gestalte, en de korte, dunne vacht is erg gevoelig voor kou. Voor koude regenachtige dagen en de winter moet hij daarom krijgen een speciale warme hond deken en hebben een mooie warme ruimte beschikbaar is na de wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *